Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un italian și-a ucis fiul de 7 ani, i-a ascuns cadavrul în dulap, apoi a încercat să-și omoare fosta soție

Davide Paitone, un bărbat în vârstă de 40 de ani, și-a ucis fiul de 7 ani, iar a doua zi a încercat să-și omoare și fosta soție.

Bărbatul a fugit, dar a fost prins de polițiști într-o pădure Viggiù, provincia Varese, informează La Repubblica.

Individul, care după divorț locuia în casa părinților săi, avea două dosare penale - unul pentru violență domestică și altul pentru agresiune împotriva unui coleg de serviciu - și se afla în arest la domiciliu. Cu toate acestea, el a primit aprobarea să petreacă împreună cu fiul său noaptea de Revelion.

În seara zilei de 1 ianuarie, Davide Paitone a sunat-o pe fosta lui soție și i-a spus să iasă în fața casei, pentru că îl adusese înapoi pe fiul lor. În realitate, bărbatul era singur. Imediat după ce femeia și-a făcut apariția, el a atacat-o cu un cuțit, provocându-i mai multe răni, după care a fugit.

Poliția a fost alertată imeadiat. Oamenii legii au mers la casa unde locuia individul și au început să percheziționeze imobilul. Astfel, aceștia au găsit cadavrul copilului ascuns într-un dulap. Micuțul fusese înjunghiat în gât.

Citește și
casa
Coșmarul unei familii de români din Italia. Și-au găsit locuinţa ocupată ilegal, după ce au petrecut Crăciunul în România

Nu după mult timp, carabinierii au localizat mașina lui Davide Paitone în apropierea unei păduri. Oamenii legii l-au găsit pe bărbat ascuns într-o cabană de vânătoare. Înconjurat, bărbatul a ieșit cu cuțitul în mână și a amenințat că se sinucide. Cu toate acestea, carabinierii au reușit să-l imobilizeze.

Davide Paitone a fost arestat pentru omor și tentativă de omor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult