Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un italian este bănuit că a împânzit un cartier întreg cu poze în care apare fosta soție și cei 15 presupuși amanți

Un italian este bănuit că a împânzit un întreg cartier din Palermo cu poze în care apare fosta lui soție și cei 15 presupuși amanți. Printre ei se numără politicieni, avocați și fotbaliști.

Italianul este bănuit că ar fi pus la cale acest plan pentru a se răzbuna pe fosta lui soție. Afișele nu au ajuns numai pe străzile din cartier, ci și pe mașini. Acest episod vine după ce femeia a raportat, în decembrie, anul trecut, că i-au fost incendiate trei mașini, dar și că a primit numeroase mesaje de amenințare. Carabinierii anchetează cazul, iar fostul ei soț este bănuit că ar fi comis aceste fapte. Mai mult decât atât, faptele sunt încadrate la defăimare și hărțuire, în condițiile în care pozele au început să circule pe WhatsApp, scrie Corriere del Mezzogiorno. Bărbatul neagă că ar fi implicat și a depus o plângere împotriva mai multor persoane necunoscute, prin intermediul avocatului său.

Mai mult decât atât, când a fost chemată la audieri, femeia a exclus că fostul ei soț ar fi cel care a împânzit cartierul cu pozele ei. Unele dintre persoanele care apar în poze au declarant că vor depune plângere.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult