Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un interlop român s-a căsătorit ca să nu fie prins de poliția italiană. Metoda a funcţionat aproape 2 ani

Un român de 24 de ani, căutat de poliția italiană pentru furturi, jaf, vătămare corporală, deținere de bunuri furate și folosirea de documente false, a reușit să fugă de polițiști timp de doi ani, printr-o metodă cel puțin inedită.

Românul, care avea o condamnare de doi ani și jumătate de închisoare, era fugar de mai mulți ani.

El a fost acuzat, în 2015, că a jefuit o bătrână de 70 de ani, la Bastia, provocându-i acesteia răni în momentul în care i-a furat un colier și o brățară de aur.

În 2017, bărbatul a fost arestat din nou sub acuzația că a sustras fier din cimitirele din zonă și pentru furturi din unități comerciale. Tot în 2017 a fost prins de angajatorul său în timp ce încerca să fure unele mărfuri, scrie corrieredellumbria.corr.it.

În ciuda acestor acuzații, românul a reușit să scape de fiecare dată, deoarece în momentul în care s-a căsătorit, în România, a preluat numele de familie ale soției.

Citește și
50 de planete ratate de oameni, descoperite de un algoritm dotat cu Inteligență Artificială
Un program de calculator a găsit 50 de planete pe care oamenii nu au reușit să le descopere

Astfel, atunci când polițiștii îl căutau în baza de date, așa cum s-a întâmplat în februarie și octombrie 2019, nu reușeau să găsească mandatul de arestare emis pe numele său adevărat.

În cele din urmă, după mai multe luni de anchetă, românul a fost prins de polițiștii din Perugia și încarcerat,scrie sursa citată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult