Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un individ care avea permisul suspendat apare la audiere prin videoconferință conducând. Ce a făcut judecătorul

Your browser doesn't support HTML5 video.

O întâmplare de tot râsul a avut loc în statul american Michigan. Un bărbat care avea permisul suspendat a apărut la audierea sa în instanță, prin videoconferință, în timp ce conducea

Momentul l-a lăsat inițial fără replică pe judecător. Apoi magistratul i-a ordonat să se predea la închisoarea locală, până la lăsarea serii. Judecător: "Domnule Harris, conduceți?"

Inculpat: "De fapt, mă duc la cabinetul medicului meu. Lăsați-mă o secundă! Parchez chiar acum." Individul avea permisul suspendat din octombrie anul trecut. Dar asta nu l-a împiedicat să mai urce la volan și, mai mult, i-a arătat acest lucru și judecătorului care trebuia să îl audieze. Magistratul a fost vădit mirat de ceea ce vede pe ecran. Judecător: "Ok. Poate îmi scapă ceva... Acest șofer are permisul suspendat?"

Avocat: "Așa este, onorată instanță."

Judecător: "Și tocmai conducea, deși nu are permis." Rămas fără argumente, inculpatul și-a așteptat sentința. Judecătorul nici nu a stat la discuție cu avocatul apărării, care a cerut o amânare a procesului. Judecător: "Nu înțeleg de ce a făcut asta. Drept urmare, cauțiunea inculpatului este revocată. Inculpatul trebuie să se predea la închisoarea din Comitatul Washtenaw până la ora 18:00, astăzi. Neîndeplinirea obligației de a se preda va duce la emiterea unui mandat de arestare, fără posibilitatea de eliberarea pe cauțiune".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult