Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un imigrant beat a tâlhărit și înjunghiat la întâmplare trecători pe o stradă din Milano. Sunt șase victime

Șase persoane au fost rănite, din care două grav, după ce un imigrant marocan beat a tâlhărit și înjunghiat la întâmplare trecători pe o stradă aglomerată din Milano.  

Incidentul a avut loc luni după amiază în apropierea Gării Centrale din Milano, unde un tânăr imigrant marocan beat a amenințat, tâlhărit și înjunghiat la întâmplare trecătorii, scrie Il Messaggero.

Șase persoane au fost rănite pe o distanță de câteva sute de metri, iar două dintre acestea se află în stare gravă.

Din primele informații, marocanul beat și fără acte a fost oprit de poliție, dar a fugit și a comis rapid patru tâlhării în timp ce fugea, fiind prins în timp ce o comitea pe a cincea, împotriva unei italience de 44 de ani.

Cel mai grav rănit a fost un bătrân care a sărit în apărarea unei tinere atacate

Folosind un cuțit, marocanul a furat mai multe telefoane mobile ale trecătorilor- italieni și turiști. La un moment dat, a atacat un cuplu de tineri, iar în timp ce o tâlhărea pe femeie, un martor în vârstă de 68 de ani a sărit în ajutorul acesteia și a fost grav rănit, după ce a fost înjunghiat și s-a prăbușit la pământ, lovindu-se cu capul de bordură.

Atacatorul a fost în cele din urmă arestat de poliție, asupra lui fiind găsite trei telefoane și un portofel furat, precum și cuțitul plin de sânge.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult