Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un fotbalist a murit la doar 20 de ani, ucis de o bacterie mâncătoare de carne. Medicii i-au spus că suferă de amigdalită

Englezul Luke Abrahams a murit pe masa de operație de la Spitalul General din Northampton, după ce s-a plâns de o durere în gât.

Tânărul de 20 de ani, care era fotbalist amator, a început să se simtă rău luna trecută, iar medicul său de familie i-a dat antibiotice pentru amigdalită, informează Metro.

Câteva zile mai târziu, Luke Abrahams a început să se simtă din ce în ce mai rău, cu dureri la picioare, iar părinții săi îngrijorați l-au dus la spital.

El fost trimis acasă, dar starea lui de sănătate. Tânărul a început să simtă dureri groaznice la fesa stângă și nu s-a mai putut ridica din pat.

Disperat, acesta le-a cerut părinților să sune de urgență la salvare. "Nu mai suport durerea", a mărturisit Luke Abrahams.

Citește și
Ezequiel Esperon
Fotbalist mort după ce a căzut de la balcon, la o petrecere. Avea doar 23 ani

Mama lui a sunat la numărul de urgență și a anunțat că starea tânărului era gravă, implorând să fie trimisă o ambulanță. Inițial, solicitarea ei a fost ignorată.

După mai multe încercări, femeia a fost ascultată, iar o ambulanță a ajuns la casa familiei.

Paramedicii au constatat că tânărul fotbalist avea ritmul cardiac ridicat și temperatură.

"L-au dus la spital pentru verificări suplimentare și asta a fost tot", a declarat mama lui Luke.

În cursul nopții, femeia și soțul ei au aflat că fiul lor avea șanse de supraviețuire de 50/50, după ce în organismul său a fost descoperită infecție bacteriană care îi punea viața în pericol.

"Am fost șocați, dar ne-am gândit 'Îl pot salva'. Ne-am pus încrederea în ei. Ne-au spus că ar putea fi nevoie să-i amputeze un picior", a afirmat femeia.

În cele din urmă, la scurt timp după ce medicii i-au amputat piciorul resepctiv, Luke a făcut septicemie și a murit. Tragedia a avut loc la 23 ianuarie.

Tânărul fotbalist și-a presimțit moartea

Tânărul parcă a presimțit că nu va reuși să scape cu viață.

"Tata, voi fi bine, tu ai grijă de Jake (n.r. - fratele tânărului) și de mama", i-a spus el tatălui său cu puțin timp înainte de a fi pus pe masa de operație.

Conform autopsiei, Luke Abrahams suferea de sindromul Lemierre, o infecție bacteriană care mănâncă carne.

Acum, după ce tânărul a murit, părinții lui, Richard Abrahams, 60 de ani, și Julie Needham, 49 de ani, au deschis o acțiune legală pentru a afla de ce s-au făcut greșeli în cazul fiului lor.

Ei sunt de părere că medicii au ratat o serie de oportunități în încercarea de a-i salva viața.

"Nimeni nu și-a asumat nicio responsabilitate pentru moartea lui.

Când a mers prima dată la medic și s-a plâns de acea durere la picior, ar fi trebuit să i se facă mai multe teste. L-au diagnosticat greșit", a afirmat tatăl tânărului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult