Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un deținut a evadat la doar o săptămână după ce a fost condamnat la închisoare pe viață pentru crimă, în Pennsylvania

O amplă operațiune de căutare este în desfășurare în Pennsylvania, după ce un deținut extrem de periculos a evadat la doar o săptămână după ce a fost condamnat la închisoare pe viață pentru crimă, conform BBC.

Danelo Cavalcante, un cetățean brazilian în vârstă de 34 de ani, a evadat joi dimineaţă din închisoarea comitatului Chester din West Chester.

În urmă cu o săptămână, acesta a fost condamnat la închisoare pe viață pentru că și-a înjunghiat mortal fosta iubită, chiar în fața celor doi copii minori ai ei. Danelo Cavalcante este căutat pentru crimă și în Brazilia. El a fost văzut ultima dată mergând pe un drum din localitatea Pocopson, aflată în apropierea penitenciarului, la aproximativ o oră după ce a fugit din închisoare.

Locuitorii de pe o rază de aproximativ 9 kilometri în jurul închisorii au fost informați despre evadare și avertizați să fie extrem de precauți. Zeci  instituții și departamente sunt implicate în căutare și acționează cu câini, drone și elicoptere pentru a-l găsi pe evadat. „Dacă îl vedeți, nu vă apropiați de el. Vă rugăm să sunați la 911. Este considerat extrem de periculos”, a spus joi Deb Ryan, procurorul districtului Chester County. La o conferință de presă de joi, directorul interimar al închisorii, Howard Holland, nu a oferit detalii despre cum a avut loc evadarea, spunând doar că o anchetă este în desfășurare.

Filmul crimei comise de Danelo Cavalcante

Potrivit autorităților, Danelo Cavalcante și-a înjunghiat mortal fosta iubită, Deborah Brandao, în aprilie 2021. Crima a avut loc în fața copiilor ei, care la acea vreme aveau patru și șapte ani, precizează polițiștii. Brandao a fost ucisă cu 38 de lovituri de cuțit. Bărbatul a fugit în Virginia, însă a fost arestat câteva ore mai târziu.

Citește și
criminalist
Doi copii și părinții lor au fost găsiți morți în apartamentul în care locuiau. Ce au descoperit polițiștii în casă

Într-o postare pe Facebook, procuratura districtului Chester County a declarat că Brandao a fost ucisă după ce „l-a amenințat pe Cavalcante că-l va denunța la poliție”, după ce a aflat că acesta avea un mandat de arestare pentru crimă în Brazilia.

Procurorul Ryan a declarat pentru postul de știri „Local Daily News” că Danelo Cavalcante - fost membru al unei bande - este bănuit că în 2017, în Brazilia, a ucis un bărbat care îi datora bani.

Autoritățile federale și locale au anunțat că oferă o recompensă de 10.000 de dolari pentru informații care pot duce la arestarea sa.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult