Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un cunoscut om de afaceri german a avut parte de o experiență șocantă. Ce s-a întâmplat cu bolidul său nou-nouț

Un cunoscut om de afaceri și om de televiziune german a avut parte de o experiență șocantă când a intrat în garaj. Bolidul său nou-nouț, în valoare de peste 179.000 de euro a explodat și a ars în întregime.

Într-o postare pe Instagram, Robert Geiss, în vârstă de 58 de ani, povestește cum noul său Porsche GT3, care costă cel puțin 179.000 de euro, a explodat din senins și a ars în garaj, conform Bild.

 

Robert Geiss este un cunoscut om de afaceri german și personalitate TV, care are propria emisiune „Die Geissens – Eine schrecklich glamouröse Familie”, în care arată stilul de viață luxos al familiei sale.

Incidentul a afectat-o și pe fiica sa, Davina. Tânăra de 19 ani a stat ore întregi în spital, după ce s-a intoxicat cu fum. În story-urile ei de pe Instagram, Davina descrie cum a avut loc incidentul șocant.

Citește și
madi brooks
O studentă a murit după ce a fost violată, abandonată pe stradă și lovită de o mașină

„Cea mai proastă noapte! Porsche-ul nostru GT3 tocmai a început să ardă de nicăieri și chiar a explodat. Asta este o mașină nouă? A fost șocul vieții mele, am stat cinci ore în spital și chiar a trebuit să mi se dea oxigen, pentru că m-am intoxicat cu fum. Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt încă în viață”, a scris Davina pe Instagram.

„Aș fi putut muri în mașina asta, dar mamă și tată, sunt din nou bine, dar sunt încă șocată profund”, și-a liniștit Davina părinții.

Nu este clar dacă Davina se afla în mașină în timpul exploziei. De asemenea, nici până în acest moment nu se știe cum s-a întâmplat catastrofa.

„Acesta a fost noul meu GT3, acum este o pierdere totală. Cum se poate întâmpla așa ceva este un mister pentru mine, așa că sunt curios să văd ce spune Porsche despre el”, a scris omul de afaceri pe Instagram.

Potrivit acestuia, mașina a luat foc „în timp ce era oprită”.

„Slavă Domnului că nu i s-a întâmplat nimic rău fiicei mele. Slava Domnului”, a mai scris omul de afaceri, revoltat de întâmplare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult