Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un cunoscut milionar i-a făcut o ofertă „înfiorătoare” de 100.000 de dolari unei femei care stătea lângă el în avion

Oferta de 100.000 de dolari a unui milionar din domeniul tehnologiei făcută unei femei care stătea lângă el într-un avion a fost catalogată drept „înfiorătoare”, scrie Mirror.co.uk.

Antreprenorul din Silicon Valley Steve Kirsch a susținut că a fost șocat după ce pasagera a refuzat să-și scoată masca, în ciuda faptului că i s-a oferit o sumă impresionantă de bani pentru a face acest lucru.

Kirsch a fost acuzat de mai multe ori că a răspândit dezinformări despre Covid în timpul pandemiei.

 

Descriind ultima sa experiență, el a scris: „Sunt la bordul unui zbor Delta chiar acum. Persoana care stătea lângă mine la clasa întâi a refuzat 100.000 de dolari să-și scoată masca pentru tot zborul. Fără glumă. Asta după ce i-am explicat că nu funcționează”.

El a susținut că a început prin a oferi 100 de dolari și a spus: „Și am subliniat că atunci când și-a îndepărtat masca pentru a mânca, s-ar fi putut infectată cu o singură respirație”.

Kirsch a comparat-o ulterior cu cei care au investit în banca falimentară SVB: „Poate data viitoare voi sta lângă cineva care avea un cont la Silicon Valley Bank”.

Dar declarațiile lui au fost rapid desființate de alți utilizatori de Twitter .

Unul a scris: „Ai avut cei 100.000 de dolari în numerar? Dacă nu, sună a minciună. Cum ar putea avea încredere că vei plăti?”.

Un altul a spus: „Probabil că nu au crezut că ai nici măcar 5 dolari”.

Cu trei zile înainte, el a scris pe Twitter că două persoane au refuzat cereri similare.

El a scris: „I-am întrebat pe cei care stăteau lângă mine în avion dacă le-am plătit 10.000 de dolari și-ar scoate masca pe toată durata zborului? Ambii au refuzat oferta. Poate ar trebui să ofer 100.000 de dolari data viitoare?”

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult