Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un criminal român închis în Austria a terorizat gardienii. Și-a incendiat celula și a amenințat că ucide toate femeile

Un român aflat în arest la Graz, în Austria, după ce a ucis o femeie, terorizează constant gardienii închisorii.

Crima a avut loc în februarie 2022, când o femeie a fost omorâtă cu 140 de lovituri de foarfecă. La acea vreme, un bărbat a simțit miros de ars din apartamentul ei și așa a fost descoperită, potrivit krone.at.

Bărbatul de 24 de ani a fost arestat la scurt timp după. Femeia în cauză era o mamă alcoolică, alături de care românul a petrecut o noapte în apartamentul ei. Ceea ce l-a tulburat pe tânăr a fost faptul că aceasta semăna cu fosta iubită care îl înșelase.

Însă aceasta nu a fost prima crimă comisă de român. El a mai fost acuzat în Elveția că a ucis o femeie de 54 de ani.

Românul a fost închis în penitenciarul Jakomini din Graz. Duminică, bărbatului nu i-au convenit pastilele care i s-au administrat, astfel că a lovit cu sălbăticie ușa celulei. Colegii și gardienii au încercat să-l liniștească, dar fără succes.

Citește și
Mihail Popkov
Unul dintre cei mai mari violatori și criminali în serie din istorie vrea să lupte pentru Putin în Ucraina. ”Te voi măcelări”

În timp ce era transferat într-o celulă special securizată, unde există doar o saltea, iar deținuții poartă cămăși rezistente la rupere, românul a amenințat că se sinucide și că ucide toate femeile.

Bărbatul a fost scos, însă, din acea celulă jumătate de oră mai târziu, iar după doar câteva ore era într-o celulă normală, unde avea țigări și brichetă.

Pe 31 ianuarie, bărbatul a dat foc saltelei cu bricheta. Incendiul a fost stins rapid de gardieni.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult