Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un copil de 5 ani a fost împușcat mortal de vărul său de doar 18 luni, în timp ce se juca cu un pistol încărcat

Scenele de groază s-au petrecut în orașul american Detroit, statul Michigan, miercuri, 20 ianuarie, în jurul orei locale 9.30, scrie Metro.

 

Potrivit sursei citate, un copil de 18 luni l-a împușcat mortal pe vărul său de 5 ani în timp ce se juca cu un pistol găsit în jurul casei unchiului său. A fost tras un singur glonț, au spus polițiștii. Când au sosit polițiștii, băiatul împușcat avea o plagă la gât, menționează sursa citată.

Puștiul a fost dus de urgență la un spital din apropiere, dar n-a mai supraviețuit. În timpul producerii dramei în interiorul proprietății se aflau părinții, bunica și un alt copil de 1 an, relatează The Detroit News. Anchetatorii au ridicat din casă o armă Glock de 9 mm, a declarat Comandantul Departamentului de Poliție din Detroit, Tiffany Steward. Ea a adăugat că se fac investigații pentru a afla dacă arma a fost „lăsată la întâmplare”.

Comandantul Poliției din Detroit a precizat: „S-a raportat că un copil de 18 luni a luat o armă din casă, care era accesibilă, a apucat-o, a început să se joace cu ea și a împușcat accidental un băiat de 5 ani”.

Citește și
cross ziare
Un nou simptom al infectiei cu coronavirus a fost anuntat de experti. Cum il recunosti

Posesorul armei, tatăl copilului ucis, a fost reținut pentru întrebări suplimentare cu privire la circumstanțele producerii tragediei.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult