Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un clip în care un bărbat a aflat sexul copilului său, vizionat de peste 39 de milioane de ori. Gesturile viitorului tătic

Un videoclip a devenit viral pe rețelele de socializare după ce o femeie le-a arătat oamenilor reacția brutală pe care soțul ei a avut-o în momentul în care a aflat ce sex va avea copilul lor.

Pentru a le dezvălui rudelor și prietenilor ce sex va avea copilul lor, cei doi au folosit un balon.

La un moment dat, bărbatul a spart balonul, iar din el au început să iasă confeti albastre, semn că bebelușul cuplului va fi băiat.

Imediat, bărbatul a început să lovească o masă pe care se aflau decorațiuni și chiar a dat cu capul în câteva cutiile aflate lângă el, informează The Sun.

Viitoarea mămică nu a părut deloc încântată de reacția soțului ei, mai ales că pe podeaua casei lor s-a făcut mizerie. Femeia a zâmbit abia după ce a primit un sărut de la partenerul ei.

Videoclipul a devenit viral, cu peste 39 de milioane de vizualizări. Oamenii au fost îngroziți de reacția viitorului tată. Un internaut l-a etichetat ca fiind o persoană potențial periculoasă.

Citește și
influenceri
Un cuplu de influenceri a dezvăluit fanilor sexul copilului pe care îl așteaptă printr-o proiecție pe Burj Khalifa. VIDEO

Mulți oameni au încurajat-o pe viitoarea mămică să pună capăt relației.

„Nu este prea târziu să fii părinte monoparental. Mama mea a făcut asta și a fost bine”, a spus un internaut.

Mathilde a ținut să-i liniștească pe oameni: „A fost foarte fericit, poate exagerat de fericit, dar nu reacționează așa în viața de zi cu zi. Nu este nimic de care să vă faceți griji”.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult