Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un câine teckel a mușcat-o de față pe o femeie, i-a smuls o bucată din obraz și a mâncat-o în fața ei

O femeie mărturisește că viața ei a fost distrusă după ce câinele unei prietene a atacat-o din senin.

Kelly Allen (45 de ani), din Swansea, a rămas fără o parte din obraz după ce câinele dachshund a mușcat-o, iar apoi a mâncat bucata de carne smulsă, chiar în fața ei.

Femeia a avut nevoie de cinci ore de operație și a avut peste 40 de cusături. Câinele teckel a fost luat de poliție și ulterior a fost eutanasiat, după incidentul petrecut în luna martie, relatează BBC.

Victima spune că stima de sine a fost distrusă de cicatricea cu care a rămas pe față, precum și amintirea atacului. Aceasta povestește că prietenosul câine s-a transformat dintr-o dată într-un monstru și s-a înfipt în fața ei atunci când se relaxau la un pahar. Câinele a refuzat să slăbească strânsoarea și i-a smuls o bucată mare din obraz.

Femeia spune că se trezește deseori noaptea plângând și nu s-a mai putut întoarce la serviciu din cauza traumei și a fizicului ei. Acum nici nu se simte în stare să iasă din casă fără să fie însoțită de unul dintre fiii ei, de 18 și 19 ani.

Pentru că nu mai are salariu, ci doar un ajutor de la stat, sora ei a lansat o companie de strângere de fonduri. De asemenea, victima vrea să ceară daune după ce a aflat că acel câine ar mai fi atacat două persoane înainte. Procesul ar dura însă mai mulți ani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult