Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un câine a călătorit pe jos zeci de kilometri până la vechea casă, după ce a fugit de noul stăpân

Un câine a călătorit pe jos mai mult de 60 de kilometri pentru a se întoarce la vechea sa casă, după ce a fugit de noul stăpân, a declarat o organizație de caritate pentru animale.

Echipa de la Lost Paws din Irlanda de Nord a declarat că animalul, un Golden Retriever pe nume Cooper, tocmai fusese adoptat de un nou stăpân când a fugit, scrie Independent.

El a călătorit din centrul orașului Dungannon până la Cookstown și Magherafelt, până când a ajuns la Tobermore, unde se afla vechea lui casă.

A călătorit timp de 27 de zile, după ce a evadat din mașina noului său stăpân, care îl adoptase dintr-un centru pentru animale.

„Împotriva tuturor obstacolelor, Cooper nu s-a oprit din luptă și a parcurs o distanță lungă printr-o zonă în care nu a fost niciodată și nu avea de unde să știe cum să se întoarcă acasă, dar și-a dat seama și a ajuns înapoi la vechea sa adresă”, a scris echipa de la Lost Paws pe Facebook.

Citește și
labrador maro
Un labrador „alcoolic” a devenit primul câine tratat pentru dependență. Veterinarii s-au luptat să-l salveze

Vorbind pentru Belfast Live, echipa a declarat că Golden Retrieverul a traversat numeroase drumuri principale, păduri, câmpuri, drumuri de țară, în 27 de zile, în timp ce instinctul l-a adus acasă.

Cooper a fost adus noului său stăpân și încearcă să se acomodeze acum în noua sa casă, alături de Nigel și Molly.

„L-am vizitat în urmă cu câteva zile când a fost prins. Este iubit și stă într-un loc confortabil”, au mai declarat reprezentanții organizației.

Ei au adăugat că noul proprietar al lui Cooper este „unul dintre cei mai dedicați stăpâni” pe care îi cunosc.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult