Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bunic dependent de jocuri de noroc și-a răpit nepoata de patru ani și i-a cerut fiicei sale 72.500 $ răscumpărare

Un bunic dependent de jocuri de noroc a șocat milioane de oameni de pe rețelele sociale din China, după ce și-a răpit nepoata și i-a cerut fiicei sale răscumpărare, pentru a-și plăti datoriile.  

Bunicul dependent de jocuri de noroc și-a răpit nepoata de patru ani de la școală, apoi, comportându-se exact ca un recuperator, și-a sunat fiica și i-a cerut să-i plătească 500.000 de yuani (72.500 de dolari) răscumpărare, dacă vrea să-și mai vadă fetița vreodată, conform South China Morning Post.

Era atât de disperat să primească banii, încât a amenințat chiar că-și va ucide propria nepoată. Cu toate acestea, fiica sa și-a făcut curaj și a sunat la poliție, iar tatăl ei a fost arestat. Ulterior, acesta a fost acuzat de șantaj.

În timp ce se afla în închisoare, Yuan a încercat să se disculpe, dând vina pe fiica sa.

„Am 65 de ani și fiica mea mă dă în judecată. Ea nu vrea niciodată ca eu să mă fac bine. Vrea doar să mă vadă mort”, a spus bărbatul.

Citește și
pacanele
Haos într-o sală de păcănele, după ce un tânăr supărat că a pierdut toți banii a lovit inclusiv un polițist

Yuan, care consideră, de asemenea, că această dispută este o chestiune „de familie” și nu „juridică”, a spus că fiica lui este „nerecunoscătoare”.

Mai mult decât atât, după ce a fost încarcerat, bărbatul a intrat în greva foamei, convins că ceea ce i se întâmplă este o nedreptate.

Poliția și fosta lui soție au intervenit și l-au convins pe bărbat că este vinovat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult