Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat și-a ucis colegul de apartament, apoi l-a îngropat în curtea casei. Îi aruncase pe jos farfuria cu mâncare

Un bărbat și-a ucis colegul de cameră și l-a îngropat în curtea din spatele casei, în timp ce se afla sub influența unor substanțe psihoactive. Totul a pornit după ce colegul său i-ar fi aruncat pe jos farfuria cu mâncare.

Bryan Marquez a fost arestat, duminică, 12 februarie, în Florida, iar în timpul unui interogatoriu al polițiștilor, acesta a mărturisit crima brutală, scrie Mirror.

Potrivit autorităților, Marquez și-a ucis colegul de cameră după ce acesta din urmă i-a aruncat pe jos farfuria cu mâncare, un act pe care l-a considerat lipsit de respect.

Poliția a fost chemată la casa din Fort Pierce în care locuiau cei doi bărbați, după ce un martor a raportat că a văzut sânge în curtea din spate și ceea ce părea a fi o groapă. La sosire, echipajul de poliție a găsit cadavrul într-o groapă adâncă de 18 centimetri, cu un picior în afară.

Anchetatorii au colectat sânge, pietre, mănuși, placaj, lopeți și o pătură din curte ca probe, a relatat Law and Crime, scrie Mirror.

Citește și
politie
Crimă, sinucidere sau accident. Un bărbat a fost găsit mort în apele unui canal de la intrarea în Mamaia

O autopsie a confirmat, ulterior, că victima era un bărbat hispanic cu vârsta cuprinsă între 35 și 45 de ani, cu leziuni faciale semnificative, coaste rupte și nasul spart.

Marquez a fost reținut imediat după ce a fost interogat de poliție, iar pe numele lui a fost emis un mandat de arestare.

În timpul interogatoriului, acesta a mărturisit crima, susținând că victima nu a dat dovadă de respect atunci când i-a aruncat farfuria cu mâncare pe jos.

Marquez nu a reacționat imediat, dar după ce a consumat alcool, s-a apropiat de victimă și i-a aplicat un pumn în coaste, în față și în nas, care l-a pus la pământ. Marquez a luat apoi pământ și pietriș și le-a băgat în gura victimei.

Apoi a strigat la el să se ridice, iar când victima nu a răspuns la comenzile lui Marquez, acesta și-a dat seama că era mort.

În loc să raporteze crima la poliție, Marquez a târât cadavrul prin curte, a săpat o groapă, l-a îngropat și apoi s-a dus la somn.

Marquez a fost acuzat de crimă de gradul întâi și va rămâne în închisoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult