Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat și-a sechestrat și violat soția și cei 7 copii timp de 20 de ani. Cum au reușit să scape de infern

Un caz șocant petrecut în Brazilia iese la iveală abia acum. Un bărbat este acuzat că și-a ținut soția și cei șapte copii captivi într-o casă dărăpănată timp de 20 de ani. Ei ar fi trecut prin orori greu de imaginat.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Bărbatul de 52 de ani i-ar fi violat în mod repetat, ar fi forțat avorturi și ar fi îngropat fetușii în grădina din curtea casei, relatează news.com.au.

Cazul înfiorător s-a petrecut în micul oraș Novo Oriente, în Minas Gerais.

Totul a ieșit la iveală abia după ce una dintre fiicele bărbatului a alertat autoritățile. Într-o încercare disperată de a se salva pe ea și pe restul familiei, i-a dat tatălui ei somnifere și a reușit să scape din captivitate.

Ea a raportat presupusul abuz poliției, care a demarat o anchetă și a percheziționat locuința.

Citește și
traficanti
Primele sentințe în cazul pakistanezilor care sechestrau migranţi în Timişoara. Despăgubirile pe care trebuie să le plătească

În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit trei fetuși îngropați în grădină, dintre care unul la aproape opt luni.

Soția bărbatului, care ar avea 40 de ani, susține că a îndurat acest coșmar de când avea doar 17 ani. Forțată să facă trei avorturi, ea a spus că nu are de ales decât să trăiască cu frică.

Anchetatorii au descoperit că una dintre fiice a supraviețuit și unui avort chinuitor, eșuat, când fătul ei de șase luni a fost salvat de o moașă. În ciuda stării de sănătate precare a copilului, tatăl ar fi refuzat orice ajutor medical.

Șapte copii, cu vârste între 3 și 22 de ani, au fost salvați, iar ancheta a scos la iveală și alte orori. Poliția susține că suspectul și-a abuzat sexual nu numai fiicele, ci și soacra lui decedată.

De asemenea, individul ar fi făcut găuri în pereți pentru a-și spiona fiicele în timp ce se îmbrăcau sau își făceau baie.

Bărbatul se află acum în arest preventiv, și i se aduc mai multe acuzații, printre care viol, forțare de avorturi și violență psihologică.

Victimele au fost mutate într-un alt stat pentru protecția lor.

Purtătorul de cuvânt al poliției, Herika Ribeiro Sena, a declarat că soției, care este acum în siguranță, i se permite să părăsească locuința doar pentru a primi beneficii, adesea sub ochii suspectului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult