Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat și-a înregistrat propria moarte pe telefonul mobil. Cine era criminalul

Un american a fost arestat, în noapte de vineri spre sâmbătă, după ce și-a ucis vecinul, iar crima lui a fost înregistrată pe telefonul mobil al victimei.

Poloția din Colorado a anunțat că James W.Hanlon, 53 de ani, s-a predat singur, însă nu a dorit să ofere alte detalii legate de crimă.

The Guardian notează, însă, că Hanlon era căutat de două zile, după ce vecinul acestuia, Gary Dolce, de 63 de ani, a fost găsit împușcat în fața casei sale din Colorado Springs, iar telefonul acestuia a înregistrat crima.

În video-ul de pe telefonul mobil, se vede un SUV, la volanul căruia se află un șofer care are mănuși în mâini și care îndreapta arma spre Dolce.

Victima este auzită strigând: "O, Doamne!", înainte ca mai multe focuri de armă să fie trase în direcția acestuia.

Citește și
boeing
Ultimele clipe ale Boeing-ului prăbușit în Etiopia. Ce s-a întâmplat în cabină. ”Ridică-l!”

Potrivit unor surse, crima s-a petrecut la doar o oră după ce Hanlon a fost citat de autorități pentru a discuta despre un animal agresiv, pe care l-ar deține. Cu acea ocazie, un ofițer de la controlul animalelor l-ar fi sfătuit pe Hanlon să construiască un gard care să separe proprietatea lui de cea a lui Dolce.

În plus, cei doi vecini ar fi avut o dispută și cu o lună înainte de împușcături. Dolce ar fi declarat atunci că vecinul lui l-a provocat să se bată.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult