Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat și-a înjunghiat de 40 de ori fosta iubita după ce s-au despărțit. „A fost un truc cu sabia care a mers prost”

Un individ bolnav, care și-a înjunghiat fosta iubită de 40 de ori până la moarte în fața noului ei iubit, a fost catalogat drept un „laș adevărat”, după ce nu s-a prezentat la tribunal ca să-și afle sentința.

Dennis Akpomedaye, în vârstă de 30 de ani, a încercat să o decapiteze pe fosta sa parteneră, Anna Jedrkowiak, în casa ei din Londra, în mai 2022, scrie Daily Star.

El purta o cagulă în acel moment, în timp ce aștepta ca tânăra de 21 ani să-și termine tura la restaurantul Las Iguanas, unde lucra.

A urmărit-o pe aceasta și pe noul ei iubit, înainte de a comite oribilul act. Bărbatul ar fi declarat că a folosit un truc cu sabia care a mers prost.

Individul trebuia să se prezinte pe 31 mai 2023 la Kingston Crown Court pentru a-și afla sentința, însă a ales să nu-și facă apariția. A fost condamnat la închisoare pe viață, dar, pentru bună purtare, poate fi eliberat condiționat dupa 29 ani.

Citește și
Romanca
Cine a ucis-o pe românca găsită înjunghiată în apartament, în Irlanda. Ipoteza investigată de polițiști

Sora victimei, Katareyna Glowacka, în vârstă de 39 de ani, a declarat că pedeapsa lui Akpomedaye ar fi trebuit să fie mai lungă, deoarece acesta reprezintă un „pericol” pentru societate.

„Aceasta arată adevăratul său caracter, că este un adevărat laș. A comis o infracțiune, dar nu este capabil să ne înfrunte, nu este capabil să ne privească în ochi. Pentru mine, personal, este foarte lipsit de respect că mi-a ucis sora și că nu a arătat nicio remușcare. Nu a dat nicio declarație de ce a făcut-o, pur și simplu a ucis-o și și-a văzut de viața lui ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, ceea ce este oribil. Mi-a fost furată oportunitatea de a avea o soră în viața mea”, a declarat sora victimei.

Jack Maskell, în vârstă de 21 de ani, care lucra la Las Iguanas, se plimba cu tânăra Jedrkowiak când a fost ucisă, după ce cei doi deveniseră „mai mult decât prieteni”.

„Am rămas cu amintiri de nedescris, care nu vor putea fi șterse niciodată. A fost întunecat și crud. Nu voi uita niciodată ce i-a făcut”, a declarat bărbatul în fața instanței.

Akpomedaye, care s-a născut în Nigeria, a întâlnit-o pe doamna Jedrkowiak online în ianuarie 2021 și s-au întâlnit timp de aproximativ un an înainte ca ea să pună capăt relației.

În săptămânile dinaintea uciderii ei, Akpomedaye, care nu putea accepta despărțirea, a început să o manipuleze amenințând-o cu sinuciderea.

Poliția spune că acesta nu a manifestat niciodată remușcări pentru crimă, refuzând să răspundă la întrebările ofițerilor sau să se prezinte la tribunal pentru proces sau pentru pronunțarea sentinței.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult