Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat și-a filmat propria moarte după ce a mers să înoate într-un lac glaciar. Cadavrul său este de negăsit

Un bărbat din Alaska și-a filmat propria moarte cu o cameră GoPro montată pe cască, după ce a decis să înoate într-un lac glaciar. Echipele de salvare au recuperat dispozitivul de filmare, însă cadavrul acestuia este de negăsit.

Bărbatul ar fi fost văzut ultima dată pe 10 iulie, de colegul său de cameră, și a fost dat dispărut pe 11 iulie. Circumstanțele morții sale au ieșit la lumină abia luni, 17 iulie, când o persoană a predat o cască cu un GoPro atașat poliției din Alaska. Casca fusese găsită pe malul lacului Mendenhall, scrie Insider.

În urma investigațiilor, s-a stabilit că acea cască îi aparținea lui Paul Rodriguez Jr. un caiac asemănător cu cel cu care el s-a fotografiat în aceeași dimineață și a postat imaginea pe o rețea socială, a fost găsit plutind în derivă pe lac de poliția Juneau. Autoritățile au declanșat imediat o operațiune de căutare și au verificat lacul și malurile. A intervenit și un elicopter pentru găsirea bărbatului, însă în zadar.

Înregistrările de pe GoPro filmate pe 11 iulie au surprins caiacul răsturnându-se și pe Rodriguez înecându-se în apa glaciară.

„Înregistrarea a surprins momentul în care caiacul s-a răsturnat din cauza unui curent puternic care venea dinspre ghețar”, a declarat purtătorul de cuvânt al Alaska State Troopers, Tim DeSpain.

Bărbatul nu purta un dispozitiv de flotabilitate sau îmbrăcăminte de protecție pentru sporturile de apă glaciară, a mai precizat poliția. Trupul neînsuflețit este în continuare căutat de autorități. Fiul bărbatului a spus că tatălui său îi plăcea foarte mult să fie în mijlocul naturii și că a fost un fotograf foarte talentat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult