Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat și-a aruncat apartamentul în aer în timp ce încerca să omoare un gândac

Un apartament din Japonia a sărit în aer după ce proprietarul a folosit mult prea mult insecticid în încercarea sa de a omorî un gândac. Insecticidele sunt inflamabile și pot arde când ating o priză electrică.  

Un apartament din Japonia a luat foc și a explodat după ce un bărbat a devenit puțin prea zelos în timp ce încerca să ucidă un gândac, scrie Insider, care citează o publicație niponă.

Insecticidele sunt în general inflamabile și pot arde atunci când ating o priză electrică, așa că data viitoare mai bine folosiți un papuc când vedeți un gândac prin casă.

Apartamentul din Kumamoto, Japonia, a explodat duminică după ce bărbatul de 54 de ani a folosit mult prea mult insecticid în încercarea sa de a învinge gândacul, a declarat luni poliția japoneză pentru Mainichi Shimbun.

Explozia rezultată a spart o fereastră de balcon și l-a lăsat pe bărbat cu răni ușoare, potrivit ziarului. Raportul a adăugat că poliția a identificat urme de arsuri în apropierea kotatsu-ului bărbatului, o masă de încălzire japoneză.

Citește și
gandac
Fosila celui mai mare gândac ce a trăit vreodată pe Terra va fi expusă la un muzeu din Marea Britanie
Japonia a raportat mai multe explozii după folosirea de insecticide împotriva gândacilor

Nu este prima dată când are loc o explozie după ce cineva a pulverizat insecticid. Potrivit Centrului Național pentru Afaceri ale Consumatorului din Japonia, au existat mai multe rapoarte despre explozii care au avut loc după ce insecticidul a izbucnit în flăcări când a fost pulverizat lângă prize electrice, conform lui Mainichi Shimbun.

„Aplicarea de spray-uri lichide în anumite zone poate fi extrem de periculoasă”, a scris și Philip Koehler, profesor emerit de entomologie la Universitatea din Florida, în ianuarie 2022.

„De exemplu, prizele electrice, motoarele sau cablurile expuse reprezintă o potențială amenințare de șoc electric pentru persoanele care aplică spray-uri de pesticide pe bază de apă. Luminile pilot și flăcările de gaz de la încălzitoare și aparate pot aprinde pesticide inflamabile pe bază de petrol”, a continuat Koehler.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult