Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat îmbrăcat în Moș Crăciun a murit după ce a căzut de la etajul 24 al unui bloc, sub privirile copiilor lui

Tragedie într-un oraș din Rusia. Un bărbat îmbrăcat într-un costum de Moș Crăciun a murit după ce s-a dezechilibrat și a căzut de la etajul 24 al unei clădiri, sub privirile îngrozite a zeci de oameni, între care se aflau și soția și copiii lui.

Bărbatul care, potrivit presei locale, era alpinist utilitar cu experiență, încerca să coboare cu funia pe fațada blocului din Chelyabinsk, pentru a le face o surpriză copiilor din clădire, printre care erau și copiii lui.

Însă bărbatul, care se asigurase cu frânghii și echipament specific, s-a dezechilibrat și a căzut în gol de la etajul 24, murind pe loc, potrivit New York Post.

În momentul tragediei, soția și copiii bărbatului se aflau în curtea blocului, privind neputincioși momentele dramatice.

Inițial, oamenii prezenți la fața locului au crezut că „moșul” a făcut o cascadorie și au așteptat ca el să se ridice și să întâmpine copiii.

Citește și
farmacii deschise de craciun
Farmacii deschise de Crăciun 2023. Lista completă a farmaciilor non-stop din București

„Fiul meu nu a înțeles nimic. Alții și-au dat seama ce s-a întmplat și au plecat terifiați. Desigur, toți părinții sunt în stare de șoc”, a declarat un martor pentru presa locală.

O altă persoană a a crezut că „moșul” a făcut o farsă și a aruncat un manechin de la etaj: „Serbarea a continuat. La început nu a existat nicio bănuială că se petrecuse o tragedie”.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult