Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat este în stare critică, după ce a încercat să distrugă un bancomat

Un bărbat a ajuns la spital și este în stare critică, după ce a încercat să jefuiască un bancomat, folosind un dispozitiv exploziv improvizat.

 

Incidentul a avut loc joi noaptea, într-un orășel din Marea Britanie.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se poate observa cum un bărbat este aruncat la pământ de o explozie puternică, în timp ce un alt bărbat vine spre cel căzut la pământ să vadă dacă se simte bine, după care fuge de la locul incidentului, informează tabloidul Metro.

Victima este un bărbat de 51 de ani, care a fost dus la Spitalul Universitar Regina Elisabeta, iar în prezent se află în stare critică. Celălalt, în vârstă de 48 de ani, a fost arestat.

Potrivit susei citate, rămășițele bancomatului au fost aruncate la aproximativ 20 de metri, iar ferestrele magazinelor din apropiere au fost avariate. Astfel, polițiștii cred că cei doi bărbați ar fi încercat să arunce în aer bancomatul, în încercarea de a-l jefui.

Citește și
Furt bancomate
Noi imagini de la furtul celor două bancomate din județul Constanța

„Ancheta este încă într-o fază preliminară și încercăm să stabilim circumstanțele producerii exploziei. Polițiștii analizează imaginile surprinse de camerele de supraveghere și audiază rezidenții din zonă. O pistă este că doi bărbați ar fi încercat să jefuiască bancomatul, iar unul dintre ei a fost rănit în acest timp. Le cer celor care erau în zonă și au văzut ceva suspicios să ia legătura cu noi”, a spus detectivul Fioa Macarthur.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult