Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Georgia a deschis focul de la balconul unui apartament. Cinci persoane au murit, iar alte cinci au fost rănite

Un bărbat a ucis cinci oameni și a rănit alți cinci, după ce a deschis focul cu o armă automată de la balconul apartamentului său din orașul Sagarejo, a anunțat Ministerul de Interne al Georgiei.

Individul, fost militar al armatei georgiene, a deschis focul în plin, pe stradă, informează Georgia Online.

Ministrul de interne al Georgiei, Vakhtang Gomelauri, a declarat că printre persoanele ucise s-a numărat şi un ofiţer de poliţie, care a participat la operațiunea de neutralizare a atacatorului. Acesta a precizat că unul dintre răniți se află în stare gravă.

"Este un caz foarte dificil. Condoleanțe familiilor. Cinci persoane au murit. Din păcate, unul este angajatul nostru. Cinci sunt răniți. Unul dintre ei, în stare gravă, este operat în acest moment. I-a fost afectată o arteră și nu pot spune cu siguranță dacă va supraviețui sau nu", a afirmat Vakhtang Gomelauri.

În momentul în care polițiștii au spart ușa apartamentului în care se afla bărbatul, s-a auzit o împușcătură. Suspectul a fost găsit mort, întins pe pat, cu o rană sângerândă la cap.

Citește și
Rusi
Sosirile ruşilor în Georgia aproape s-au dublat după mobilizarea lui Putin în Ucraina

Lângă trupul neînsuflețit al acestuia au fost găsite inele de grenade. Din acest motiv, la fața locului au fost chemați cei de la protecția civilă.

În apartament se afla și fiul atacatorului. "E în stare de șoc. Ne-a spus doar că atunci când a ieșit (n.r. – din locuință) a văzut cadavre și a fugit. Nu ne-a spus nimic altceva", a mai spus Vakhtang Gomelauri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult