Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Brazilia și-a înscenat propria moarte pentru a vedea cine îl va plânge la înmormântarea lui

Baltazar Lemos din Brazilia și-a înscenat propria moartea, apoi a apărut într-un mod misterios la slujba de înmormântare pentru a vedea cine a venit să-l plângă. Brazilianul a primit critici dure din partea familiei și apropiaților.  

Director de pompe funebre, Baltazar Lemos, în vârstă de 60 de ani, a avut ideea genială să-și organizeze propria înmormântare, după ce a participat la o slujbă și a văzut că doar două persoane au fost prezente pentru a-l duce pe răposat pe ultimul drum, scrie Mirror.

Situația tragică l-a făcut să se gândească la câți oameni vor fi prezenți la înmormântarea lui. Apoi, a venit cu un plan elaborat, care a luat o întorsătură neașteptată, după ce apropiații săi s-au arătat mai mult ca indignați de ce a pus la cale bărbatul. Mai întâi a postat pe Facebook o fotografie cu el în fața spitalului Albert Einstein din Sao Paulo. A doua zi, pe pagina sa de socializare, a apărut o fotografie însoțită de un mesaj în care era anunțată moartea sa. „În această după-amiază tristă, Baltazar Lemos ne-a părăsit. Mai multe informații vor fi anunțate în curând”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a brazilianului. Șocul a fost mare pentru prietenii și familia sa, care nu știau că nu se simte bine. Apoi, și-a organizat propria înmormântare la o capelă din Curitiba, Brazilia, pe 18 ianuarie, iar detaliile despre slujbă au fost anunțate pe pagina sa de socializare. Într-un videoclip de la înmormântare arată o mulțime de oameni care plâng, unii care își tamponau ochii cu batiste, și se aflau în fața unui altar pe o scenă joasă, acoperită cu coroane și omagii funerare. Apoi, un bărbat cu un hanorac argintiu iese de pe o ușă din spate și se dezvăluie deodată în fața mulțimii uluite ca fiind Lemos. „Am susținut 889 de ceremonii de adio în ultimii doi ani și la unele ceremonii au fost două persoane, la altele au fost 500 de persoane. Am vrut să știu cine va veni la ceremonia mea”, a spus bărbatul mulțimii îndoliate. Cei prezenți, însă au fost mai mult decât șocați. „Îmi doresc foarte mult să-l omor. Îmi place acest idiot mult, însă nu se face așa ceva. Sunt șocat, aproape că am făcut infarct. Avea prieteni de pe Facebook care au ajuns la spital. Când îl văd, primul lucru pe care îl voi face este să-i dau o palmă, asta dacă nu-i zdrobesc capul cu o sticlă de șampanie”, a spus un apropiat al lui Lemos.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult