Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat care pretinde că vine din anul 2058, premoniții înfricoșătoare pentru 2024

Un misterios utilizator de rețele sociale, care pretinde că este un „călător în timp din anul 2858”, a avertizat cu privire la un „accident aviatic mortal și la dispariția misterioasă a unor bărci”, care vor avea loc în anul următor.  

Utilizatorul, care postează sub numele @darknesstimetravel, a adunat peste 12.000 de urmăritori, postând afirmații ciudate despre evenimente viitoare, de la găuri de viermi până la apariția unor creaturi mitice, scrie Daily Star.

Însă, în cel mai recent videoclip, utilizatorul a împărtășit cu utilizatorii care îl urmăresc o listă de evenimente, care vor avea loc între 2023 și 2024.

În videoclip, care a obținut peste 24.000 de vizualizări, presupusul „călător în timp” a scris: „ATENȚIE! Sunt un adevărat călător în timp, acestea sunt evenimente majore care vor avea loc în următorul an! Ascultați cu atenție.

- Pe 13 decembrie, un avion se va prăbuși în partea de vest a statului Wisconsin și doar jumătate dintre pasageri vor supraviețui.

Citește și
metrou
Posibil suicid la stația de metrou Aviatorilor. Un călător a murit

- Pe 7 ianuarie, un OZN va fi văzut în afara Jamaicăi, și nu va fi primul care va fi văzut în zonă.

- 19 octombrie, un nor luminos misterios va învălui vârful Turnului Eiffel pentru mai puțin de un minut.

- 28 septembrie, Triunghiul Bermudelor va face ca multe bărci și avioane să dispară. Acest mister va avea loc pe parcursul unei săptămâni, provocând dispariția a mii de persoane.

- 21 martie, o structură subacvatică ciudată va fi descoperită în largul coastelor Braziliei. Mulți pești ciudați pe care nu i-am văzut niciodată se vor aduna în această zonă”.

Utilizatorii de pe TikTok au intrat în secțiunea de comentarii pentru a dezbate dacă aceste evenimente se vor adeveri sau nu în viitorul apropiat.

„Până acum, procentajul tău de acuratețe este de 0%”, a scris un utilizator.

„Dacă este adevărat, postați o poză din 2058”, a comentat un altul.

„În sfârșit, oamenii încep să deschidă naibii ochii”, a scris un alt utilizator.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult