Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat care a ucis 22 de femei a fost găsit mort în închisoare. Cum își omora victimele

Un bărbat acuzat că a ucis 22 de femei a fost găsit mort în celula sa, într-o închisoare din Texas. El a fost atacat de un alt deținut care ispășește o pedeapsă pentru crimă, relatează Metro.

Billy Chemirmir, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit fără viață marți, iar colegul lui de celulă este acuzat de comiterea acestei crime, potrivit purtătorului de cuvânt al Departamentului de Justiție Penală din Texas, Hannah Haney.

Chemirmir ar fi ucis 13 femei în casele lor din Dallas și alte nouă în Collin, a raportat Dallas Morning News.

Bărbatul este acuzat că le-a sufocat pe victimele sale și că apoi le-a furat bijuteriile pentru a le vinde. Deși rudele îndoliate au reclamat lipsa unor bijuterii și a altor obiecte de valoare, multe dintre decese au fost considerate inițial morți naturale.

Chemirmir a fost prins după ce o femeie de 91 de ani a supraviețuit atacului său, în 2018. Le-a spus ofițerilor că un bărbat a intrat cu forța în apartamentul ei dintr-o casă de bătrâni, a încercat să o sufoce cu o pernă și i-a luat bijuteriile. Polițiștii l-au găsit pe suspect a doua zi și au descoperit la el și bijuteriile furate. Chiar înainte de a fi prins, el aruncase o cutie de bijuterii în care se aflau documente care i-au condus pe detectivi la casa unei femei de 81 de ani găsită moartă în dormitorul ei. Chemirmir a fost condamnat pentru uciderea lui Harris și Mary Brooks, în vârstă de 87 de ani.

Citește și
soldatii lui hristos
Șase membri ai grupării „Soldații lui Hristos” sunt acuzați de crimă, după ce au bătut și înfometat o femeie până la moarte

După arestarea lui sa, poliția a reexaminat mai multe decese înregistrate în zonă, iar numărul de acuzații a tot crescut. În timpul procesului, Chemirmir a susținut că este nevinovat, însă probele împotriva lui au fost solide, astfel că a primit două sentințe pe viață pentru două crime. Între timp, anchetatorii adunau dovezi și în celelalte 20 de cazuri. A fost deschisă o anchetă pentru moartea lui Chemirmir.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult