Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat care a pretins că este femeie și medic ginecolog ca să obțină fotografii în ipostaze intime, arestat în Singapore

Un bărbat care a păcălit zeci de femei să-i trimită fotografii cu organele lor genitale dându-se drept o femeie ginecolog pe Facebook a fost condamnat la închisoare în Singapore.    

Instanțele de stat l-au găsit, miercuri, pe Ooi Chuen Wei, în vârstă de 37 de ani, din Malaezia, vinovat de „înșelare prin personalizare” și l-au condamnat la trei ani și patru luni de închisoare.

Ooi a folosit un profil fals de Facebook pentru a contacta femeile, cerându-le să completeze sondaje care includeau întrebări despre organele lor genitale și viața sexuală, potrivit documentelor judecătorești consultate de CNN.

Pe o perioadă de patru ani, el ar fi păcălit 38 de femei și a primit în schimb aproape 1.000 de fotografii și videoclipuri în ipostaze intime.

Infracțiunile au ieșit la iveală în iulie anul trecut, când o femeie, care devenise suspicioasă față de Ooi și și-a dat seama că nu există un astfel de medic, a depus un raport de poliție.

Citește și
Simona Halep
Fost medic la Dinamo, atac la Simona Halep: "Nu te mai da 'contaminată', că nu suntem într-un film prost"

Poliția a percheziționat apoi casa lui Ooi și i-a confiscat dispozitivele. Pe parcursul anchetei poliției, acesta a recunoscut că le-a păcălit pe femei, potrivit actelor instanței.

Bărbatul a fost arestat

Procurorul adjunct R. Arvindren a cerut o pedeapsă cu închisoarea de cel puțin trei ani și opt luni pentru Ooi, invocând numărul mare de victime și cât timp și-a continuat înșelătoria Ooi.

„Acuzatul a executat o schemă atent gândită pentru a-și satisface dorințele sexuale”, a spus Arvindren.

„(El) s-a prefăcut că este o femeie medic și a înșelat mai multe victime pentru a trimite diverse fotografii și videoclipuri compromițătoare cu ele. (El) a abuzat de încrederea pe care o are publicul în medici și a exploatat rețelele de socializare pentru a comite crimele”, a adăugat el.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult