Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat care a picat sala de 14 ori a plătit o sumă impresionantă pentru a promova examenul teoretic pentru permisul auto

Un bărbat din Marea Britanie a plătit 800 de lire sterline pentru a promova testul teoretic pentru carnetul de conducere după ce a picat de 14 ori, scrie Mirror.co.uk.

Mohammad Shoaib în vârstă de 38 de ani a platit suma de 800 de lire unor bărbați care urmau să dea testul teoretic în locul lui.

Stephen Thomas, procuror la Tribunalul din Londra a declarat: „Domnul Shoaib a furnizat un document provizoriu unui alt bărbat care urma să susțină testul teoretic în numele său. În 30 decembrie individul s-a prezentat la centrul de testare, dar nu a fost lăsat să suțină examenul”.

„Pe 5 ianuarie, un alt bărbat a încercat să intre în centrul testare din Southampton. În ambele ocazii, cei doi bărbați foloseau licența domnului Shoaib. Cu această ocazie, persoana respectivă a fost lăsată să intre și a trecut testul. Ulterior Shoaib a participat la testul practic unde a recunoscut că a plătit suma de 800 de lire sterline unui bărbat necunoscut în scopul de a obține în mod fraudulos rezultatul pozitiv la examenul teoretic”.

Acum, Mohammad Shoaib este cercetat pentru fraudă. Magistratul Derek Hunter i-a spus lui Shoaib în timpul procesului că: „Dorim să vă pedepsim în comunitate, nu vrem să vă trimitem la închisoare”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult