Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat care a depășit cu 60 de km/h limita legală a primit o amendă pe care o va ține minte toată viața

Un bărbat din Georgia s-a trezit în fața unei amenzi uimitoare de 1,4 milioane de dolari pentru viteză după ce a fost prins conducând cu 144 kilometri pe oră într-o zonă de 80 km/h, a declarat el presei locale, scrie Insider.

Connor Cato a spus că știe că va primi o amendă după ce a mers cu viteză în drum spre casă pe 2 septembrie, dar nu ar fi putut niciodată să anticipeze una atât de mare, potrivit WSAV.

Cato a spus că a contactat un tribunal din Savannah pentru a afla dacă a fost o greșeală, a raportat WSAV.

El a spus publicației de știri: „1,4 milioane de dolari”, mi-a spus doamna la telefon. I-am spus „Ar putea fi o greșeală de tipar” și a spus: „Nu, domnule, fie plătiți suma de pe bilet, fie veniți la tribunal pe 21 decembrie la 13:30”.

Cu toate acestea, autoritățile locale au clarificat de atunci că suma uluitoare a fost generată automat de sistem.

Joshua Peacock, un purtător de cuvânt al autorităților lace din orașul Savannah, a declarat pentru Associated Press că cifra de 1,4 milioane de dolari a fost un „substituent” generat automat, creat de un software de citare electronică.

În cele din urmă, un judecător stabilește ce sancțiune să impună, a declarat reprezentantul.

Software-ul arată „cel mai mare număr posibil, deoarece amenzile pentru viteze mari atrag de la sine o apariție obligatorie la tribunal și nu au o sumă de amendă atașată la acestea atunci când sunt emise de poliție”, a declarat un purtător de cuvânt al orașului Savannah pentru WSAV.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult