Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat băut a provocat haos într-o gară din Italia. Individul s-a întins pe calea ferată. „Îmi era somn, am adormit”

Un bărbat băut a provocat haos în gara din Meda, provincia Monza Brianza (Lombardia), după ce s-a așezat pe șinele de cale ferată. Individul a reușit să provoace haos, blocând circulația trenurilor și provocând întârzieri.

Incidentul a avut loc, miercuri după amiază, în gara din Meda, provincia Monza Brianza, Lombardia.

Un bărbat marocan în vârstă de 49 de ani s-a întins pe șine pentru că, potrivit spuselor sale, îi era somn. Deși, în realitate, conform reconstituirii carabinierilor, era beat, scrie Rotalianul. Gestul său a provocat un haos considerabil în stație, cu repercusiuni asupra întregului sistem feroviar, deja greu încercat de greva în curs: a provocat întârzieri ale trenurilor, dar și blocaje.

Bărbatul, rămas fără loc de muncă, a povestit ulterior carabinierilor că îl furase somnul și că se întinsese acolo ca să doarmă, chiar de-a lungul căii ferate pe unde trec trenurile. La mică distanță de locul unde bărbatul de 49 de ani își făcuse culcușul improvizat, a trecut trenul nr. 2660 de la Milano Cadorna la Erba care, după oprire, a plecat spre destinație cu o întârziere de o jumătate de oră. Potrivit reconstituirilor, bărbatul consumase o cantitate considerabilă de alcool și era beat în momentul în care a intervenit poliția. Acesta a fost obligat să se mute de pe peron, a fost identificat și denunțat pentru întreruperea unui serviciu public și, de asemenea, a fost amendat pentru că a băut într-un spațiu public. „Îmi era somn, am adormit”, le-ar fi spus el carabinierilor pentru a se justifica.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult