Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a vrut să cumpere o fetiță de 8 ani cu 100.000 de dolari, într-un magazin din SUA. Reacția mamei

Un bărbat din Florida a fost arestat săptămâna trecută după ce ar fi încercat să „cumpere” o fetiță de 8 ani de la mama ei pentru suma de 100.000 de dolari. Totul s-a întâmplat într-un magazin alimentar, potrivit poliției.

Hellmuth Kolb, în vârstă de 85 de ani, a abordat joi mama copilului la un magazin din Port Orange și a făcut propunerea, potrivit Departamentului de Poliție din Port Orange, informează New York Post.

Lauren Benning, mama copilului, a declarat că a crezut despre Kolb că era doar un bătrân singuratic când s-a apropiat de ea și de fiica ei.

„Tocmai a venit și a început să facă comentarii despre cât de drăguță era e, despre cum el nu putea niciodată să aibă copii și își dorea copii”, a spus Benning.

Totuși, interacțiunea a luat în curând o întorsătură întunecată.

Citește și
Droguri
Un bărbat care droga adolescente și se filma cum întreține relații sexuale cu ele a fost arestat preventiv

„S-a apropiat de mine în parcare. De fapt, m-a urmărit în parcare și mi-a spus «Hei, vreau să fac o înțelegere cu tine. Aș dori să o cumpăr cu 100.000 de dolari» Am fost complet șocată.”

Kolb a mai încercat să cumpere un alt copil în Walmart în 2018 și era eliberat condiționat, fără a avea dreptul de a se apropia de copii, potrivit WESH-TV. El a fost arestat după ce ar fi atins brațul unei fete în interiorul unui magazin din și a spus că pielea ei era moale „ca înghețata”.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult