Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a sunat de 118 ori la Urgențe în ultimii 3 ani. Acum riscă închisoarea

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un american riscă să fie trimis în spatele gratiilor pentru că a sunat de 118 ori la numărul de urgenţă în ultimii trei ani. Bărbatul în vârstă de 62 de ani chema acasă salvatorii care constatau apoi că omul nu are nicio urgenţă.

Ce-i drept, e veteran de război şi se deplasează cu dificultate, dar asta nu reprezintă o scuză, susține poliția.

Randy Crider, şef pompieri: "Ne sună ca să-i aducem un pahar de lapte, să-i dăm telecomanda din capătul celălalt al camerei ori telefonul din camera alăturată."

Şeful unităţii de pompieri din districtul Cobb, statul Georgia, spune că oamenii lui au fost păcăliţi de prea multe ori ca să meargă la această adresă. William Baccus a sunat de 118 ori la 911 în ultimii trei ani, minţind că are o urgenţă, dar când echipajul ajungea la el descoperea altceva.

Poliţia a emis un mandat de arestare pe numele bărbatului, spunând că echipajele de urgenţă pierd timp preţios la fiecare apel al acestuia.

Randy Crider, şef al unei secţii de pompieri: "Vine o vreme când poate deveni periculos pentru altcineva din apropiere, care nu beneficiază de un ajutor de urgenţă suficient de rapid."

Deocamdată bărbatul nu s-a predat, iar avocatul său a refuzat să comenteze situaţia.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult