Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a locuit timp de patru ani într-un mall. Cum i-a venit ideea să-și amenajeze un „apartament ascuns”

Un bărbat a locuit într-un „apartament ascuns” în mijlocul unui centru comercial și nimeni nu a băgat de seamă ani de zile până când, într-o zi, a fost descoperit de agenții de pază.

Un bărbat a locuit timp de patru ani într-un mall. Cum i-a venit ideea să-și amenajeze un „apartament ascuns” în centrul comercial

Lui Michael Townsend i-a venit ideea să se mute acolo după ce a fost evacuat din vechea sa proprietate, deoarece proprietarul hotărâse să o renoveze, scrie Mirror.

Rămas fără acoperiș deasupra capului și copleșit de gânduri, în timp ce se plimba pe străzile orașului, bărbatul și-a adus aminte că a vizionat un anunț despre un centru comercial care avea în incinta sa o cameră nefolosită. La scurt timp după aceea, acea cameră i-a devenit casă lui Michael.

Apartamentul de 75 de metri pătrați a fost mobilat cu o canapea și un PlayStation. La scurt timp, Michael și-a chemat acolo și prietenii.

Citește și
mall suedia
VIDEO Focuri de armă într-un mall din Suedia. Un bărbat a murit
Cum i-a venit ideea bărbatului să se mute la mall. A locuit acolo timp de patru ani

Michael, un artist, a văzut pentru prima dată spațiul nefolosit din Providence Place Mall din Rhode Island, SUA, în 1999.

Bănuind că ar putea exista spațiu ascuns înăuntru, s-a uitat puțin mai aproape și a zărit o cameră care părea că era acolo doar din cauza formării zonelor proiectate special în jurul ei.

Pe site-ul său, el a scris: „În preajma Crăciunului din 2003 și 2004, reclamele radio pentru Providence Place Mall au prezentat o voce feminină entuziastă care vorbea despre cât de grozav ar fi dacă ați putea trăi la mall. Tema centrală a reclamelor a fost că mall-ul, nu numai că a oferit o experiență bogată de cumpărături, dar a avut și toate lucrurile de care ar fi nevoie pentru a supraviețui și a duce o viață sănătoasă”.

Townsend a revăzut camera și a descoperit că încă era nefolosită, așa că a decis să vadă dacă el și prietenii lui ar putea locui într-adevăr la mall.

El a spus: „Planul nu a fost doar să locuiesc în mall pentru o săptămână, ci să locuiesc în mall nelimitat”.

Potrivit NBC News, Townsend și prietenii săi au construit, de asemenea, și o ușă secretă pentru a nu fi prinși când intrau sau ieșeau din „apartamentul secret”.

Au trăit într-o relativă pace timp de patru ani, înainte ca planul lor să înceapă să se destrame. Bărbatul avea planuri să-și pună podele din lemn, și să facă un al doilea dormitor și o bucătărie.

În cele din urmă, agenții de pază i-au decoperit „apartamentul”.

Într-una din zile, Michael și prietenii săi s-au întors în „apartamentul secret” și au descoperit că ușa era deschisă, iar multe obiecte dispăruseră, inclusiv PlayStationu-ul. Ca măsură de precauție, bărbații au căzut de acord să folosească apartamentul doar noaptea, însă nu știa că agenții de pază îl urmăresc la fiecare pas.

Într-un final, Michael a fost prins și dus în fața judecătorului. Nu a fost închis, însă are interdicție de a mai intra în mall pentru tot restul vieții.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult