Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a înjunghiat mai multe persoane în apropierea unei stații de metrou din Seul. Un bărbat a murit

Un bărbat a înjunghiat mai multe persoane, vineri după prânz, în apropierea unei staţii de metrou din Seul, omorând un alt bărbat şi rănind trei.  

Poliţia l-a arestat pe suspect la faţa locului şi a lansat o anchetă pentru a stabili motivul atacului şi relaţiile dintre acesta şi victime, relatează Yonhap, Reuters şi AFP, citate de Agerpres.

Atacul a avut loc în apropiere de staţia de metrou Sillim, aflată în sud-vestul Seul.

Cei răniţi au fost internaţi la spital pentru tratament, au mai precizat autorităţile. Unul dintre cei trei se află în stare critică.

„Suspectul este un bărbat de circa 30 de ani care nu avea aerul că ar fi sub influenţa alcoolului. Îl interogăm în prezent asupra motivului crime”, a precizat poliţia.

Citește și
banana
Celebra banană lipită pe perete, expusă la muzeul din Seul, a fost mâncată de un vizitator căruia ”îi era foame” | Video

Potrivit imaginilor difuzate de televiziunea locală YTN, salvatori în uniforme portocalii cu tărgi au intervenit la faţa locului, în timp ce poliţia izola zona.

„Bărbatul a strigat că nu mai vrea să trăiască când a fost prins de poliţie”, a relatat YTN.

Acest atac a devenit rapid temă de discuţii pe reţelele de socializare în limba coreeană.

„Nu veniţi acum la staţia Sillim. Am sunat poliţia după ce am văzut o persoană rănită la sol”, a avertizat pe Twitter un internaut care utiliza pseudonimul sanong_cos.

Coreea de Sud este în general o ţară extrem de sigură, cu o rată de omucideri de numai 1,3 la 100.000 de locuitori în 2021, potrivit statisticilor oficiale, notează AFP.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult