Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a înghițit o banană întreagă înfășurată într-un prezervativ, într-un „atac de furie”

Banana înfășurată în prezervativ s-a blocat în intestinul subțire al bărbatului, provocând dureri de stomac și vărsături. Medicii l-au supus unei intervenții chirurgicale de urgență.

Bărbatul a înghițit banana înfășurată în prezervativ în timpul unui atac de furie. Apoi a început să vomite și s-a plâns de dureri de stomac, scrie Mirror.

Medicii i-au făcut un CT, unde au găsit imediat cauza care i-a declanșat starea de rău. Fructul începuse să se decoloreze și să se transforme într-o ciupercă, care îi blocase intestinul subțire. De aceea, pacientul nu a putut merge la toaletă timp de 24 de ore.

Bărbatul a fost dus de urgență în sala de operație, unde medicii au reușit să-i scoată banana din intestin.

Se pare că acesta este primul caz de acest gen și a fost consemnat imediat în „Cureus Journal of Medical Science”, de către radiologii Rosarie Tudas, Karan Rao, Yashant Aswani și chirurgul Luis J. Garcia de la Universitatea din Iowa.

Citește și
banana verde poate preveni cancere
Ce culoare au bananele care pot preveni cancerul. Substanța benefică se găsește și în alte alimente

Cazul bizar vine la scurt timp după ce o dansatoare a suferit „răni grave” în timp ce se afla pe un platou de filmare și a fost zdrobit de un copac mecanic.

Keira Johnson filma o reclamă în Polonia, în septembrie 2022, când a suferit răni la spate, după ce un copac montat pe un ciot mecanic a căzut peste ea.

Anul trecut, un adolescent a avut nevoie de o intervenție chirurgicală, după ce i s-a blocat un cablu USB în penis.

Băiatul de 15 ani din Marea Britanie încerca să-și măsoare interiorul penisului cu un cablul, când acesta s-a înnodat și nu a mai putut fi scos. Băiatul a început să urineze cu sânge și a fost transportat de urgență la spital.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult