Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a falsificat semnătura mamei sale și i-a vândut Rolls-Royce-ul pentru a plăti datoriile acumulate la un club

Un bărbat în vârstă de 33 de ani riscă închisoare pentru că a falsificat semnătura mamei sale în încercarea de a-i vinde mașinile de lux și de a plăti datoriile pe care le-a acumulat cu artiștii de la cluburi de noapte, scrie Business Insider.

În august 2022, singaporeanul Liu Kuei Liang a falsificat semnătura mamei sale pe contractele de vânzare, arată documentele judecătorești văzute de Business Insider.

El a păcălit un dealer de mașini făcându-i să creadă că ea a autorizat vânzarea Rolls-Royce Dawn 6.6 V12 și Mini Cooper SE, conform înregistrărilor.

El a pledat vinovat de fals într-un tribunal din Singapore, iar pe 22 martie a fost condamnat la 12 săptămâni de închisoare.

Cazul său este o fereastră către relațiile părinte-copil dintre cei ultrabogați - în acest caz, una care a avut o consecință de șase cifre.

Potrivit înregistrărilor judecătorești, Liu a acumulat datorii la cluburile „diao hua”, unde bărbații le cumpără dansatoarelor eșarfe și ghirlande de flori. Potrivit site-ului de stil de viață din Singapore Zula , eșarfele pentru artiști încep de la sub 50 de dolari singaporezi – aproximativ 37 de dolari – iar ghirlandele de flori pot ajunge la sute.

Liu era „disperat” să strângă numerar când a convins reprezentanța Autoart Singapore că mama lui a autorizat vânzarea, a scris judecătorul districtual Brenda Chua într-un rezumat al cazului în martie.

După ce i-a spus dealer-ului că mama lui se află în străinătate în Taiwan, Liu i-a falsificat semnătura pe documentele de vânzare, acceptând un total de aproximativ 614.000 de dolari pentru ambele mașini.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult