Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a construit un gard imens, iar vecinii săi au intrat imediat la bănuieli. Sinistru ce se întâmpla în curtea sa

Sătenii din satul Domiskin, County Louth, Irlanda au făcut o descoperire sinistră. Vecinul lor, un bărbat de 58 de ani, a construit un gard uriaș pentru a răpi și exploata sexual o minoră de 13 ani.  

Sătenii au fost șocați să afle că vecinul lor „tăcut” era de fapt un pedofil care a construit un gard imens pentru a ascunde o fată pe care voia să o răpească, informează The Mirror.

Un grup care se ocupa cu demascarea pedofililor a descoperit planul bărbatului de a răpi și a ascunde minora de 13 ani. Aceștia au creat un profil fals de Facebook al unei fete pe nume „Charlotte”care a fost contactată de Power.

Power a zburat de la Dublin la Bristol pe 14 iulie și a luat trenul către Barnstaple, dar a fost întâmpinat de vânătorii de pedofili în loc de fată.

Bărbatul, care locuia în Domiskin, County Louth, Irlanda, a fost prins și împușcat de polițiști când a ajuns Barnstaple și a fost arestat de poliție la scurt timp după aceea. În bagajul acestuia au fost descoperite prezervative și bilete dus-întors pentru el și fata.

Fotografiile cu proprietatea fermei a lui Power - pe care a achiziționat-o în 2016, potrivit localnicilor - arată gardul de lemn înalt de 2,43 de metri pe care l-a construit recent pentru a împiedica vecinii să devină suspicioși cu privire la activitățile sale dacă ar fi reușit să o răpească pe „fată” și să o aducă în casa lui.

Mesajele de pe platforma de socializare au arătat că bărbatul i-a spus fetei că va trebui să își vopsească părul blond și că va trebui să rămână în casa lui pentru a nu fi găsită.

Power a recunoscut tentativa de comunicare sexuală cu un copil și încercarea de a întâlni un copil și a fost condamnat la doi ani și patru luni de închisoare de judecătorul Johnson la Curtea Exeter.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult