Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a călătorit cu balonul din China până în Rusia, după ce s-a ridicat din greșeală în aer. Cum s-a petrecut totul

Un bărbat a petrecut două zile în aer într-un balon cu hidrogen, călătorind aproximativ 320 de kilometri, după ce acesta s-a desprins și a zburat în timp ce îl folosea pentru a recolta muguri de pin dintr-un copac.

Presa de stat chineză a anunțat că bărbatul, identificat doar după numele său de familie, Hu, a fost găsit în siguranță.

Acesta strângea muguri împreună cu un alt bărbat duminică, într-un parc forestier din provincia Heilongjiang din nord-estul Chinei, potrivit US News.

Bărbații au pierdut controlul balonului, care a început să se ridice, moment în care partenerul lui Hu a sărit la pământ, iar căutările au fost lansate pentru a găsi balonul și pe Hu.

Chinezul a călătorit 320 de kilometri cu balonul

Radiodifuzorul de stat CCTV a declarat că salvatorii l-au putut contacta pe bărbat prin telefonul mobil în dimineața următoare și i-au cerut să dezumfle încet balonul pentru a ateriza în siguranță. A fost nevoie de încă o zi înainte să ajungă la sol la aproximativ 320 de kilometri spre nord-est, în regiunea Fangzheng, aproape de granița cu Rusia.

Citește și
Rachete Cernigau Belarus Ucraina
Japonia vrea să desfășoare rachete care pot să lovească China și Coreea de Nord
Hu a stat în picioare tot timpul cât a fost în aer

Hu avea o stare de sănătate bună, în afară de o durere în partea inferioară a spatelui, posibil din cauza faptului că a stat „în picioare” tot timpul în care a stat în aer, potrivit CCTV.

Un oficial care și-a dat doar numele de familie, Fu, de la departamentul de publicitate al Hailin Forestry Administration Co., a confirmat incidentul cu balonul și a dezvăluit că Hu are vârsta de 40 de ani. Fu a spus că Hu se recuperează într-un spital, dar a refuzat să ofere detalii suplimentare.

Mugurii de pin se găsesc în interiorul conurilor de pin și sunt un ingredient frecvent în mâncărurile servite în nord-estul Chinei.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult