Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un băiat de 14 ani a murit electrocutat după ce a sărit în piscina unui hotel pentru a-și recupera telefonul căzut

Un băiat în vârstă de 14 ani a murit electrocutat după ce a sărit în piscina unui hotel pentru a-și recupera telefonul căzut, în Mexic.

Adolescentul ar fi fost electrocutat când luminile subacvatice ale piscinei s-au aprins în timpul scufundării sale, scrie Mirror.

La fața locului au intervenit rapid serviciile de urgență, iar paramedicii s-au luptat timp de 50 de minute pentru a-l salva pe băiatul de 14 ani, însă în zadar. Aceștia au declarat în cele din urmă decesul.

O fată de 13 ani și-a pierdut cunoștința, dar a fost salvată de medici.

Mama adolescentului face acuzații grave după ce rapoartele oficiale descriu moartea fiului ei drept „un accident nefericit”. Aceasta spune că fiul ei a fost ucis din cauza unor lucrări de construcție proaste și din neglijență.

Citește și
tren
Un mecanic s-a electrocutat după ce s-a urcat pe tren, în gara din Timișoara. A supraviețuit în mod miraculos

„Nu a fost un accident. Emi, băiatul meu frumos... a murit în urma unui șoc electric în timp ce se afla în interiorul unei piscine deținute de #CystalLagoonsApodaca, când s-au aprins luminile interioare, din cauza instalării necorespunzătoare și a lipsei de întreținere”, a explicat mama băiatului.

Femeia spune că a cerut companiei care se ocupă de lucrări să își asume responsabilitatea și acuză că a „falsificat totul”. Ea neagă unele informații care spun că fiul ei a murit când telefonul său mobil a căzut în apă și a depus o plângere la Biroul Procurorului General al Statului Nuevo Leon.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult