Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un băiat a rămas desfigurat, cu aproape 80% din suprafața corpului arsă, după ce a făcut o provocare pe TikTok | VIDEO

Un băiat în vârstă de 16 ani din California a rămas desfigurat, cu aproape 80% din suprafața corpului arsă, după ce a făcut o provocare pe TikTok.  

Mason Dark și prietenii săi au improvizat un aruncător de flăcări dintr-un spray cu vopsea și o brichetă, dar au declanșat o explozie, care i-a cuprins pe adolescenți.

„Este de nerecunoscut. De nerecunoscut”, a declarat mama sa, Holli Dark, pentru WRAL, scrie The New York Post.

Adolescenții din Wake Forest, un oraș situat la aproximativ 25 de kilometri nord-est de Raleigh, participau la o provocare periculoasă pe TikTok, în cadrul căreia utilizatorii de social media folosesc aerosoli inflamabili pentru a crea aruncătoare de flăcări în miniatură.

Adolescenții nu au mai apucat să stingă flăcările, iar aruncătorul a explodat.

Citește și
Serban Trimbitasu
Povestea lui Șerban Trîmbițașu, influencer pe TikTok, cunoscut drept ”Agentul Tău Imobiliar”

„Cu toții au auzit o explozie mare. Apoi Mason a ieșit în fugă și a început să-și dea jos cămașa”, a spus mama băiatului.

Mason a sărit într-un râu din apropiere pentru a-și calma arsurile, dar a ieșit cu pielea carbonizată.

Ambele mișcări au sfârșit prin a-i înrăutăți starea. Adolescentul a suferit o arsură de gradul trei în formă de T pe spate și prezintă un risc ridicat de infecție din cauza apei din râu.

Mason a fost transportat de urgență la Centrul pentru arși de la UNC cu arsuri care îi acoperă 76% din corp, a declarat mama sa.

„Felul în care arăta acum, față de cum arăta înainte, este de 100 de ori diferit”, a spus mama băiatului.

Mason a suferit deja mai multe intervenții chirurgicale pentru a vedea dacă organismul acestuia primește grefe de piele.

Adolescentul, care este un jucător de fotbal foarte activ și un alergător pe pistă, își va petrece următoarele șase luni la centrul de arși.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult