Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un avion, nevoit să aterizeze de urgență pentru că un pasager beat a urinat în cabină și a speriat copiii aflați la bord

Un avion Jet2 cu destinația Tenerife a fost nevoit să aterizeze de urgență, după ce un pasager beat ar fi urinat în cabină și ar fi speriat copiii aflați la bord.  

Compania aeriană i-a interzis lui Eric Forrest, în vârstă de 55 de ani, să se mai îmbarce la bordul avioanelor sale pentru tot restul vieții din cauza comportamentului său și, de asemenea, amenință că îl va da în judecată. Daunele, spune compania, vor ajunge probabil la o „sumă de cinci cifre”, scrie Daily Star.

Jet2 l-a acuzat pe Forrest de „agresivitate, consum ilicit de alcool, intimidare față de alți pasageri, suspiciune de manipulare de substanțe ilegale și urinare în interiorul cabinei”, în timp ce se afla la bordul avionului.

Zborul din 13 aprilie, LS155 de la Glasgow spre Tenerife, a fost deviat brusc spre Faro, Portugalia, unde Forrest a fost ridicat de poliția locală.

Datele de pe Flightradar24 arată că zborul, care în mod normal durează aproximativ patru ore și 21 de minute, a aterizat în Faro cu o oră înainte de a ateriza în Tenerife.

Citește și
Doi piloți Air France au fost suspendați după ce s-au luat la bătaie în cabină în timpul unui zbor
Airbus şi Air France, achitate în procesul legat de prăbuşirea din 2009 a unui avion în care au murit 228 de oameni

În plus, turiștii furioși au fost nevoiți să coboare din aeronavă pentru ca aceasta să poată fi curățată de personal, ceea ce a adăugat o întârziere de două ore la călătorie.

Acest lucru a însemnat, de asemenea, că pasagerii care urmau să se întoarcă la Glasgow din Tenerife au fost nevoiți să petreacă încă o noapte în Insulele Canare din cauza sosirii cu întârziere a aeronavei.

Un pasager, care se afla în același zbor împreună cu soția și fiica sa de 15 ani, a declarat pentru Daily Record că bărbatul de 55 de ani era „deja beat” când s-a urcat în avion și a continuat să bea în timpul zborului.

„Sunt surprins că i s-a permis să urce în avion. A continuat să bea la bord. După aproximativ două ore și jumătate de zbor, a început să țipe și să fie deranjant în avion. A fost un coșmar. Fiica mea a fost destul de supărată și erau mulți copii mai mici în avion care erau foarte speriați”, a declarat un pasager.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult