Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Ungaria, în timpul unui show aviatic. Sunt mai mulți morți și răniți

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, duminică, în Ungaria, în timpul unui show aviatic. Doi oameni au murit, iar alți patru au fost răniţi, au anunţat autorităţile ungare.

"Potrivit informaţiilor preliminare, în afară de pilot, se afla şi un pasager în aparat. Ambii şi-au pierdut viaţa", a precizat, într-un comunicat, poliţia din Ungaria.

Incidentul s-a produs în regiunea Szkesfehervar, la 70 de kilometri sud-vest de Budapesta, informează AFP; citată de Agerpres.

Patru persoane au fost rănite la sol, dintre care trei - o femeie, un bărbat şi o fetiţă - au arsuri grave, iar un adolescent - arsuri uşoare, au precizat echipele de salvare.

Potrivit unei înregistrări video postate online de o media locală, avionul - model al armatei americane T-28 Trojan din 1951, potrivit presei ungare - a făcut un plonjeu şi a explodat la sol.

Citește și
incendiu masina
Mașina unei familii de români a luat foc pe o autostradă din Ungaria. Au fost scoși din autovehicul de către agenţi fiscali

"Avionul de mici dimensiuni a căzut lângă o maşină parcată care a luat foc", a precizat poliţia.

"Accidentul a avut loc în imediata apropiere a show-ului aviatic", care a atras mii de persoane, a spus purtătoarea de cuvânt a serviciului naţional de ambulanţe al Ungariei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult