Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un avion cu pasageri al British Airways a luat foc la Copenhaga. VIDEO ȘI GALERIE FOTO

Un avion cu pasageri a fost evacuat miercuri seara pe aeroportul din Copenhaga, după ce un incendiu a izbucnit la unul dintre motoare, a declarat poliția din Danemarca.

Imagini dramatice i-au surprins pe pompieri care udau avionul cu furtunul în timp ce pasagerii priveau dintr-o sală de așteptare.

Toți pasagerii și echipajul au coborât din Airbus-ul A320-232 teferi, a declarat poliția daneză pe Twitter, potrivit Daily Mail.

Ce spune poliția din Danemarca despre incendiul izbucnit la aeronava British Airways din Copenhaga

 

„Un incendiu a izbucnit într-un motor al unui avion de pasageri care a fost oprit la poarta de îmbarcare. Focul este stins. Pasagerii evacuați. Nimeni nu a fost rănit,” a scris poliția.

Surse din partea British Airways (BA) au spus pentru MailOnline că a fost observat fum venind din avionul companiei din cauza „frânelor fierbinți”, în jurul orei 20, când avionul se afla la poartă.

Citește și
4 iulie Ziua Independenței SUA
4 iulie 2022, Ziua Independenței în SUA. De Ziua Americii, zeci de milioane de americani au probleme cu zborurile

Zborul de întoarcere către Londra a fost anulat, lăsând pasagerii frustrați încă o dată, într-o perioadă în care zborurile din Europa suferă multe anulări și întârzieri.

Videoclipurile și imaginile postate pe Twitter au arătat echipe din aeroport inspectând aripa și motorul avionului pentru a detecta daune.

„Toți clienții și echipajul au debarcat BA820 în siguranță. Nu vom opera niciodată o aeronavă decât este sigur să facem acest lucru,” a declarat British Airways.

Vara 2022, plină de anulări, întârzieri și plângeri în ceea ce privește zborurile

Incidentul este cea mai recentă lovitură primită de compania aeriană, care a fost zguduită de întârzieri constante, anulări și plângeri în vara aceasta.

BA a anulat 17.600 de zboruri până la sfârșitul lunii iunie, echivalentul a 2,8 milioane de locuri, iar cifra ar putea crește la 18.750 de anulări până la sfârșitul acestei săptămâni.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult