Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un avion care zbura de la Londra la București a aterizat de urgență, după ce unei însoțitoare de zbor i s-a făcut rău

 Au fost momente de panică la bordul unui avion al companiei British Airways, după ce unei însoțitoare de zbor i s-a făcut rău. Aeronava care zbura de la Londra la București a aterizat de urgență la Budapesta, relatează The Sun.  

Avionul Airbus A320, cu 170 de pasageri la bord, a aterizat la Budapesta, în timp ce membrii echipajului i-au acordat primul ajutor colegei lor. Însoțitoarea de zbor a fost transportată la spitalul din capitala Ungariei, escortată de un alt membru al echipajului. Cursa nu a mai putut continua sâmbătă seara și a avut o întârziere de peste 21 de ore.

Potrivit unor surse, personalul de la bordul aeronavie se teme că stewardesa a suferit un atac de cord, însă acest lucru a fost ulterior infirmat.

„Părea foarte grav în acel moment și căpitanul nu avea altă opțiune decât să devieze. Era o femeie destul de tânără și în mod evident se simțea foarte rău și a fost declarată o urgență medicală. Un alt membru al echipajului a mers cu ea la spital de îndată ce avionul a aterizat, dar întârzierea a însemnat că limita numărului de ore de lucru a personalului a fost depășită. Avionul nu a putut să-și reia călătoria și toți pasagerii și echipajul au fost nevoiți să stea peste noapte la Budapesta”, a declarant o sursă, conform The Sun.

Sute de pasageri care așteptau avionul la București pentru un zbor de întoarcere spre Heathrow au fost, de asemenea, întârziați aproape o zi întreagă și au fost nevoiți să găsească și hoteluri unde să înnopteze.

Urgență medicală a forțat zborul BA886 să devieze și a cauzat anularea zborului BA887 de la București, care trebuia să decoleze sâmbătă, la ora 21.05. Avionul a decolat în cele din urmă la ora 18.20, ajungând înapoi la Terminalul 3 al Aeroportului Heathrow duminică, la ora 19.40, ora Marii Britanii.

„Siguranța clienților și a colegilor noștri este întotdeauna prioritatea noastră. Ne-am cerut scuze clienților pentru întârzierea zborului lor după ce aeronava a fost nevoită să devieze din cauza unei urgențe medicale”, a declarant un purtător de cuvânt.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult