Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un alt delir marca Medvedev. Fostul președinte rus a propus să publice datele personale ale ”dușmanilor Rusiei ”

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei și fostul președinte al țării, Dmitri Medvedev, a propus crearea unei „baze de date publice deschise” cu inamicii Federației Ruse „care indică datele lor personale”.

Acest lucru este menționat pe canalul său de Telegram, conform publicației independente Meduza.

El a spus că recent politicienii occidentali au cerut în mod activ atacuri pe teritoriul Rusiei „folosind potențialul NATO”.

Potrivit lui Medvedev, pe lângă faptul că trebuie să „se pregătească cu atenție” pentru a respinge aceste atacuri, este necesar să „amintească de apelurile criminale ale unor ciudați occidentali și să se pregătească pentru pedeapsă”.

Fostul președinte a subliniat că există multe exemple în istorie „când răzbunarea a fost amânată”.

Ca exemplu, el a citat „acte de răzbunare” din partea Uniunii Sovietice și a Rusiei actuale împotriva „terorismului și trădătorilor”, precum și acțiunile altor țări, inclusiv ale Statelor Unite.

„Principalul lucru aici este inevitabilitatea. Nu este atât de important când vine exact socoteala. Ceea ce contează este inevitabilitatea lui. Ei bine, pentru ca fiecare creatură, indiferent de națiunea, credința, cetățenia și poziția sa, care a comis o crimă împotriva țării noastre și a poporului nostru, sau a oricărui ticălos respins, pur și simplu strigând: „Ucideți civili în Kursk!”, să știe că vom veni după ei. <...> Și iată un alt lucru: trebuie să folosești arma cunoscută a inamicului. În ciuda mai multor probleme legale evidente, merită să luăm în considerare crearea unei baze de date publice deschise a inamicilor noștri, indicând datele lor personale. În scopuri destul de practice”, a scris Medvedev.

El nu a precizat la ce „arma inamicului cunoscut” se referea.

Probabil că vorbim despre site-ul ucrainean „Peacemaker”, care publică date despre oameni care, potrivit administratorilor săi, reprezintă o amenințare la adresa securității Ucrainei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult