Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un adolescent român a fost împins sub tren de doi colegi pentru că i-ar fi dat mesaje unei fete. „Ar fi putut să-l omoare”

Un adolescent român, în vârstă de 14 ani, stabilit cu părinții în provincia Monza, Lombardia, a fost împins sub un tren de doi colegi, după ce i-ar fi trimis mesaje unei fete, pe care o plăcea și unul dintre atacatorii băiatului.

Adolescentul a fost împins spre un tren care se afla în mișcare, iar norocul lui a fost că a căzut sub tren și a reușit să se salveze, scrie Corriere della Sera.

Totul a început după ce adolescentul ar fi primit mesaje de la o fată, în timp ce îndrepta spre casă.

Un grup de tineri, colegi ai adolescentului, l-ar fi urmărit, apoi l-au agresat chiar în timp ce acesta aștepta trenul, pe peron. Unul dintre adolescenți ar fi plăcut-o pe fata cu care conversa băiatul.

Agresorii l-au lovit de nenumărate ori, în timp ce unul dintre ei a încercat să-i fure hanoracul.

Citește și
Politie Franta
Un român de 35 de ani și-a sedus fosta cumnată, de 18 ani. Tatăl fetei l-a căutat prin Europa până l-a găsit și l-a ucis

Tânărul a reușit să scape, însă a fost urmărit, din nou, de colegii săi. Camerele de supraveghere au surprins momentul de pe peron, unde adolescentul este agresat și împins spre trenul care se afla în mișcare.

În cădere, băiatul s-a lovit cu capul de tren, apoi a căzut pe șine. Însă, ca prin minune, acesta a rămas

În mod miraculos, după cădere a rămas blocat în spațiul dintre peron și șinele de tren, ceea ce l-a făcut să rămână în viață.

„A fost foarte norocos”, au declarat anchetatorii din Monza, care i-au arestat pe tinerii care l-au agresat pe adolescent. Aceștia au ajuns în închisoarea pentru minori din Torino și sunt acuzați de tentativă de omor și tentativă de tâlhărie. Au 14 și 15 ani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult