Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un adolescent din SUA, condamnat la 100 de ani de închisoare pentru că și-a sufocat frații „pentru a-i elibera de Satan”

Un adolescent din SUA a fost condamnat la 100 de ani de închisoare după ce și-a sufocat frații mai mici pentru a-i „elibera de Satan din iad”, scrie Daily Mail.

Nickalas Kedrowitz, acum în vârstă de 17 ani, avea 13 ani când și-a ucis sora vitregă, Desiree McCartney, în vârstă de 23 de luni, și pe fratele său vitreg, Nathaniel Ritz, în vârstă de 11 luni.

El a fost condamnat în august anul trecut pentru două capete de acuzare de crimă. Judecătorul a dispus pedepse de 50 de ani de închisoare pentru fiecare crimă.

Procurorul a spus că Kedrowitz le-a spus detectivilor că „își eliberează frații din iad”. Judecătorul a ordonat ca speța lui Kedrowitz să fie tratată în instanța pentru adulți, în ciuda argumentelor avocatului său că adolescentul are probleme de sănătate mintală netratate.

Desiree a fost găsită moartă, după ce Kedreowitz a fost lăsat să aibă grijă de copil. El i-a spus mamei sale că fetița ''nu respira bine'', potrivit Fox 19. Pe 20 iulie, în acel an, adolescentul îl culca pe Nathaniel și susținea că copilul nu se mai mișca. De asemenea, se crede că a mutilat un pisoi la casa unei rude. Acesta a declarat că ''își eliberează frații de Satan din iad'' în timpul unei evaluări psihologice, potrivit New York Post.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult