Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ultimul supraviețuitor al unui trib izolat din Amazon, surprins într-o filmare. VIDEO

O înregistrare remarcabilă, dată publicității, l-ar surprinde pe singurul supraviețuitor al unui trib izolat, din Amazon, care a trăit singur în pădure în ultimii 22 de ani, departe de civilizație, relatează The Guardian.

Pe jumătate dezbrăcat, bărbatul apare pe imagini tâind un copac cu ajutorul unui topor. Se crede despre el că ar avea peste 50 de ani, că este într-o stare bună de sănătate și că ar trăi singur de aproape 20 de ani. ”Se simte bine, vânează, întreține plantații de porumb și papaya” a povestit Altair Algayer, memebru al Funai, o agenție guvernamentală care se ocupă de populația indigenă, din Rondônia una dintre 27 de unități federative ale Braziliei. Acesta s-a aflat cu echipa care l-a filmat pe bărbat.

Cunoscut ca ”ultimul supraviețuitor al tribului său”, bărbatul vânează porci, păsări și maimuțe cu arc și săgeți, dar și capcane. El și tribul său erau cunoscuți pentru că săpau gropi. Tăietorii de lemne, fermierii și cei în căutare de pământ au ucis sau fugărit populația indigenă dn zonă în anii 70-80 iar bărbatul filmat ar fi ultimul supraviețuitor al unui grup de șase persoane ucise fermieri în 1995. A fost localizat în 1996 și monitorizat de atunci.

Chipul său a fost filmat pentru prima data în 1998 și a apărut în documentarul brazilian Corumbiara.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult