Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ultimul SMS trimis de un bărbat soției după ce a fost împușcat într-un atac armat

Detalii tulburătoare după atacul armat sângeros din statul american Illinois de vinerea trecută. Soția unui bărbat ucis în atac a primit un ultim mesaj pe telefon de la soțul împușcat, relatează CNN. 

Un individ a ucis cinci oameni și a rănit cinci polițiști la un depozit dintr-un parc industrial din Aurora, Illinois, înainte să fie şi el împușcat mortal, vinerea trecută.

Josh Pinkard, angajat la parcul industrial, a apucat să-i transmită un ultim SMS soției sale după ce a fost împușcat. ”Mi-a scris: Te iubesc. Am fost împuşcat la muncă”, a povestit soţia lui.

”L-am citit de câteva ori până să realizez că este real. L-am sunat de mai multe ori și nu a răspuns.” Femeia a plecat să-l caute la câteva spitale din oraș iar în cele din urmă a aflat că soțul ei a fost ucis.

Poliția l-a identificat pe atacator, un muncitor în vârstă de 45 de ani. Bărbatul fusese concediat de curând de compania, care deţine depozitul, iar familia susţine, că din această cauză suferea de depresie. Cinci polițiști care au fost răniți când au intrat în clădire sunt în stare stabilă spun medicii.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult